HTML

Söripapa

Friss topikok

Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2022.04.30. 14:14 | Söripapa | Szólj hozzá!

Szia Pityu!
Tegnapival kapcsolatban jól haladok, de még vannak hiányosságok, az este nagyon sok minden előjött :)
Ugyebár - mint említettem - Kingát megvigasztaltam a délután, kora este, majd lementem a bárba. Tizenegyen voltunk pultos Henájjal együtt. Hát egy olyan házibuli jellegű partit csaptunk, hogy beszabehu. Szaros hétfő este :) Nagyon rég éreztem magam ilyen jól, de a lényeg, hogy retró zenében kezdtük. Folyamatosan jöttek vissza az emlékek. Mikor még a Nyúl volt a pultos, éjfélkor zárt a hely, de még hajnali ötkor is buliztunk dupla jattért természetesen. Mikor K. Gábor a majd két méter magasságával bárszéken állva széttárt karokkal üvöltötte a Republicot. Vagy amikor a flúgos művésznő énekelt valami lassú nyálas nótát, közben meg sírt - megpróbálta megölni a bulit -, de Szampi, meg hajnali kettőkor hívta a pszichiáter haverját, hogy mit lehetne ilyenkor tenni ezzel a nővel :) :) :) :) :) 
Meg régen volt még a szentestei Mouseoleum bulik :) Az is milyen jók voltak :) Kis családias
Emlékszel az A38-as hajós bulira, mikor az idióta üvöltözte, hogy "Nem hiszem el, hogy hajón bulizok, nem hiszem el, nálunk csak ladik van! " :) Meg a csajra aki kérdezte, hogy " Megadod a számod? Bocs, de katolikus vagyok. " :) :)  Gusztustalanul jó poén volt, de hát akkor abban az állapotban.
Na, de az élet furfangja megint. 06:40 óra és csöngetnek, de nem úgy finoman, hanem mintha nekidőltek volna. Így is elég szarul alszok, 4-5 órát kétnaponta, úgyhogy nem voltam ideges kicsit sem. Felöltözök, kicaplatok és mit hozott az áprilisi szellő a folyosónkra? Hat fő NAV-ost. Gyönyörű. De mikor megláttam őket előjöttek a váci közös akciók a lengyel piacon, meg egy jó pár sörőzben, az a sok hülyeség amit nyomtak végig :) Na, meg az eksön utáni sörözések, sírva nevetések.
Úgyhogy ennyit az alvásról, de legalább több időm lesz mászkálni a városban. Aztán lehet felülök Albi kapitányhoz a sétahajóra, mert hát ki tudja, hogy hol jönnek vissza a dolgok. Például tegnap ugrott be az unokatesom neve, mikor megláttam Kinguci szőke fürtjeit :) Qrva gáz, de hát ha így jön, akkor így jön. Mondjuk most esett le, hogy idén volt téli olimpia. Pffff. Megyek 08:00 óra és millió a tennivaló :) :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://soripapanembirja.blog.hu/api/trackback/id/tr6917820483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása