HTML

Söripapa

Friss topikok

Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2022.04.30. 14:22 | Söripapa | Szólj hozzá!

Szia Pityu!
Köszönöm látszólag kedvesnek tűnő kérdésed, jól vagyok és még mindig qrva gáz az amnézia. Február nagyjából megvan, de szeptembertől, októbertől semmi, kivéve a karácsony, hála Kingának :)
Tegnap este ismét jöttek emlékek. Este lementünk Jo kocsmájába, kis póker, darts és ital :) Majd mikor kimentem kicsit levegőzni és megnézni mi van kint, akkor ismerős ritmusok csapták meg a fülem a szemben lévő kricsmiből. Há nem rockabilly koncert volt ott :) AZONNAL lementem, kértem egy sört és beültem élvezni a muzsikát, szinte családias hangulatban :) Erre a zenére eszembe jutott, hogy régen voltunk a Fogasházban Mystery Gang koncerten, és ott volt egy női kosárlabda csapat. Nem tekintem magam alacsonynak, de ott köztük kerti törpe voltam. HIHETETLEN milyen hosszú combokkal áldotta meg őket az Úr. Arcukra nem is emlékszem, mert ügye mellmagasságban volt a szemem :). Szegény Egri Peti odajött a pulthoz egy italért, és az egyik magas csaj és közém állt be kérni, majd jobbra balra nézett és csak ennyit mondott "Hatalmas az univerzum gyerekek." :) Jujjj, mennyi rockabilly esten voltunk. Amigoba mennyit jártunk le régen, de szerettem.
Emlékszel még a Márta nevű csajodra? Tudod, aki elvitt minket szimfonikus koncertre - öltöny, zakó, fényeslépő - vagy mi annak a neve. A lényeg, hogy fújták a rezet, húzták a botot. Majd mikor vége lett "Jaj édesem, nagyon jó volt, annyira tetszett, köszönöm szépen ezt a élményt.", miután elköszöntél tőle " Sör! Azonnal innom kell valamit, mert nincs helyén a chim!". Na és ekkor beültünk egy helyre, aminek az egyik felében esküvői vacsora volt a másik meg működött rendes alkoholistanevelőként. Természetesen olyan asztalt választottál, ami közel volt a násznéphez. Annyira közelit, hogy a pincér nekünk is szervírozta a vacsorát, mivel ki voltunk öltözve. Mit is ettünk? Jaa, húsos-lecsos szabolcsi kaviárt - tarhonya - korsó zlatyival. Finom volt. Lehet le kellett volna lépni angolosan, nem pedig még táncolni a násznéppel addig, míg meg nem kérdezték, hogy tulajdonképpen kik vagyunk, ki hívott és mit keresünk ott :) Egy örök emlék. Persze ismét, mert tegnap estig nem volt ez meg.
Tényleg! Emlékszel arra a hülye gyerekre a Halászbástyánál, aki a gnocchira azt hitte, hogy autómárka, és váltig állította, hogy vezetett már olyat Rómában? Az is egy szép történet volt :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://soripapanembirja.blog.hu/api/trackback/id/tr9917820487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása